Dagar med Sophie

Ja,
vi har haft flera dagar på rad i förra veckan och fram till i onsdags med moster Sophie. Härligt var det att få umgås och rå om varandra så länge. I onsdags vinkade vi av henne på stationen, snart sticker hon i väg till Sydamerika och vi får blogga oss till umgänget under hösten. Så det var bra att få ladda med lite Sophie live nu innan avresan. Vi har varit och badat, busat dagarna i ända, gått på promenader och njutit av att det faktiskt blev lite sommar i år också. Kvavt som attan men man ska väl inte klaga...

I förra veckan var vi också på BVC för 6 månaders koll och allt såg ut som det skulle plus lite till. Erik är 71 cm och vägde (nu har det ju gått en vecka så jag använder imperfekt) 10 060 gr - passa dig Max, snart tar vi dig : )

Det mesta flyter annars på i killens liv. Han har en ny grej som är poppis just nu när han fryner med näsan och andas kraftigt. Den används både när det är bra och dåligt eller när han bara vill skoja. Och då kan man göra eskimåpussar. Det är mysigt. Så börjar han haja det där med gåstolen på riktigt och snart får vi väl rymma ut lägenheten lite bättre, åtminstone en meter upp eller så. Imorse kom han upp på alla fyra en liten stund, fast han visste inte riktigt vad han skulle göra sen så då damp han ner på filten igen. Sen käka vi leverpastej till frukost och det var RIKTIGT gott.

Här kommer lite bilder. Titta och njut!


image82
Dagar med Sophie börjar med Selma på filten. Varje onsdag är det nämligen träff i mammagruppen. Det här var förrförra veckan. En gammal bild alltså men jag gillar den så mycket så den kom med ändå. Vi har packat ihop och ska gå hem men Selma och Erik sitter kvar.
Every wednesday we meet with parents and kids from the pediatrician-group. This was two weeks ago. An old picture - but I like it so much that I want to share it with you anyway. We are packing our stuff to get going but Selma and Erik sit around.


image83
Det här var förra veckans min - innan han kom på  det där med att rynka näsan...
This was Erik's favourite face last week, before he discovered how to frown is nose.


image84
Erik busar i soffan på Street café med Sophie.
Erik with his mischeifious look. At Street Cafe with Sophie.


image85
Några dagar senare var vi på stranden och badade! Inte det första badet men det första jag fick se. Eller ja, vi doppade fötterna i alla fall, sen kom det en våg och då blev det både lite kallt och läskigt.
A couple of days later at the beach bathing! Not the first bath but for me it was. Well, at least we dipped our toes, then there was a wave and it got both cold and a little scary.


image86
Erik undersöker gruset i Vinterviken. Det smakade okej.
Erik plays with cobbles at Vinterviken. It tasted ok.


kramar från oss för den här gången!
many hugs for now!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0