morbror och midsommar

Hej på er,

den här veckan har Erik och jag haft besök av yngsta morbrorn. Jättemysigt! Och Jens har varit så gulllig och tagit hand om honom en massa, som ni ser på bilderna nedan.Erik har framförallt gillat allt bus och att tugga på hans näsa.  Svårt att säga om han tycker att den smakar gott... palsternacka och mango gillar han däremot bestämt, och broccoli går ner det med. Det är så långt vi har kommit i "puréandet" förutom potatis, morot och banan. Det går olika bra från dag till dag. Men han vill ofta hålla i skeden själv och kladda runt, då smakar maten bäst. 

På torsdag kväll anslöt sedan morfar och kittlades med skäggiga kinder så att Erik skrattade högt och länge. Gissa om det låter härligt? Så firade vi en härlig midsommar under mulen himmel med mycket vänner och grannar. Supertrevligt.

Under veckan har det annars känt mest som om Erik övat på att sitta bättre och bättre, han kan hålla ryggen ganska rak nu och vill inte längre halvligga i babysittern utan häver sig upp och sitter på riktigt, det börjar bestämt bli dags att köpa en barnstol så att han kan sitta med vid bordet och äta sina puréer där. När man håller honom i knäet sitter han däremot inte så gärna utan kastar sig bakåt och sträcker på benen så att han kan dra sig upp till stående. När man hjälper honom att lyckas med det strålar han med hela ansiktet och sedan kastar han sig vidare för att få tag på något i närheten som han egentligen inte får röra.

Lite bilder - varsegod och njut av godbiten!




image27
Hos Jens.
Together with Jens.



image28
Kan själv!
Knows how to!


image29
Karolina hade hittat en perfekt midsommarpresent - majskrokar. Kul och gott på en och samma gång.
Karolina found the perfect gift for midsummer - corn doodles. Fun and tasty as well.


image31
I morfars famn på midsommarafton.
On grandfathers knee on midsummer Eve.


image30
Koncentrerat tuggande på en servett.
Concentrated chewing on a napkin.


Må väl!


Kommentarer
Postat av: Helena, Max och Moa

Hej faster och kusin!
Vilka härliga och fina bilder! Det var så kul att få träffa er! Synd att lillkillen blev snuvig bara! Det har vi också blivit nu men vi håller tummarna för att vi snart är friska igen så vi får en skön semester!
Kram på er!

2007-07-10 @ 13:19:33
URL: http://pillanopuh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0