Attans 2 !!!

Hej hej

I veckan har det inte blivit så många bilder, eftersom det är få tillfällen då jag vågar lämna Erik för att hämta kameran... Han klättrar och klänger, reser sig mot allt han kommer över och älskar att dra ut saker ur lådor och slänga dem omkring sig på det mest nonchalanta vis. Spelar ingen roll om det är kökshandukar, småspikar eller pusselbitar. Så som sagt, jag lämnar honom inte många minuter förutom när han kommer in i ett eget litet lekstim och kravlar omkring bland sina leksaker på köksgolvet, leker och sjunger . Men då kan jag säga att man njuter av att sitta stilla en stund på sin stol och bläddra i tidningen.

Igår hördes också det första ordet från killens läppar - förutom de mamama och papapa som har trallats sedan ett tag tillbaka. Och för att knyta an till en gammal blogg så kan jag berätta att hans förtjusning för ordet Attans har hållit i sig. "Atta, atta atta" väste han fram när han busade igår med pappa.

Kram på er tills nästa gång!



image164
Erik är nöjd med sitt dagsverke bland mammas tidningar.
Erik's very pleased with his work with mom's papers.


image165
Det kom ett mycket spännande och fint paket från USA, framförallt innehöll det massor med prassligt papper. Härligt att prassla med.
There was a package delivery from USA, a lovely, exciting package. Erik especially enjoyed the paper inside. Great to play with!


image166
Erik klädd för vintern.
Erik dressed for winter.


image167
I fredags var vi inne på en mysfika hos Birgitta, Erik fick diska!
Friday we were at Birgitta's place for a tea and scone, Erik got to do the dishes!




Kommentarer
Postat av: Helena, Max och Moa

Åh vad mysigt med lite prat från lillkillen! Vi längtar jättemycket efter er och det är så bra att det inte är alls länge kvar tills vi ses!
Erik: Max och Moa hälsar att de kan lära dig ännu mer bus när du kommer hit, i köksskåpen vet de att det finns hur många roliga saker som helst!
Massor av kramar!

2007-11-20 @ 12:46:00
URL: http://pillanopuh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0