Masjävlar

Hej hej,

så gick det en vecka till och vi har hunnit med en massa saker, framförallt en efterlängtad resa till Falun och alla fina vänner där. Vi åkte i torsdags och kom tillbaka på måndagen, en perfekt resa både i tid och innehåll. Tack alla för era öppna hem och hjärtan!

Tågresan tar ca tre timmar och det funkade superbra i två och en halv timme både upp och ned, sedan räckte inte orken till för Erik, eller så var det att det blev så förbenat varmt i kupén. Men som sagt, huvudsakligen ett härligt äventyr med massor att utforska: fällbara handtag och bord, nackskydd, småskruvar, fläktar, fönsterramar, gardinupphängningsmackapärer  och en massa medresenärer. Toppen! Och sen när vi kom fram mötte vi idel varma leende och människor vart vi än kom. Erik njöt i fulla drag, även om våra rutiner kom lite ur fas och det blev några riktiga uppesittarkvällar. Men men, rutiner är väl till för att brytas... och vi kommer säkert snart in i vardagslunken ändå.

Ett möte som Erik gillade extra var med Lorentz och Raffe (Patrik och Bernts hundar), han tjöt av skratt när de kom i närheten, tog ett rejält tag om Lorentz bakdel och slickade till honom, för att inte tala om hur spännande svansen var... Tyvärr glömde jag ta med kameran dit så det finns inte dokumenterat, men väl lite andra godbitar från veckan.


image105
Med en gåstol så öppnar sig helt nya världar - och lådor.
In his walkingchair he discovers a whole new world - and some cupboards.


image106
Det tycker han är roligt!
He likes it very much!



image107
En mamma-son bild på begäran. (Den är till dig Sophie!) Vi njuter av eftermiddagssolen vid bodarna.
A mother-son picture on request - for Sophie. We enjoy the afternoon sun on the backyard.



image108
Torsdagkväll efter ankomsten till Falun åkte vi hem till Fuff,en Zandra och Svea. Där blev det bl.a. tandembad i vasken. Det bästa sättet att bli ren på helt enkelt!
Thursday evening we arrived in Falun at Fuffen, Zandra and Svea's place. Among other things we took a tamdembath in the zink. Simply the best way to get clean!


image110
Bland Lottens gosedjur hittade vi lite sällskap.
With Lotten's stuffed animals we found some company.


image111
En av våra uppesittarkvällar. I doula Ninas famn.
A late night up. In the arms of doula Nina.



image112
Och till frukosten fanns det plats hos Suss.
And at breakfast there was another lap to hang out in. Suss.


image113
Sen lekte vi runt i mammas basker.
Then we played around with mom's hat.


image114
Söndagkväll åt vi fantastisk middag hemma hos familjen Kjällqvist. Ossobuco och äppelpaj. Och så en gruppbild innan vi gick hemåt. Nina, Lotten, Julia, Erik, Pernilla, Suss och Ida.
Sunday evening we had a perfect dinner with the Kjällqvist family. Ossobuco and apple pie. And then a group picture before we went to bed. Nina, Lotten, Julia, Erik, Nia, Suss and Ida.

Godnatt och ta väl hand om er tills nästa vecka!
God night and take care till next week!







Kommentarer
Postat av: moster fi

Ah! ni är så söta! massor av kärlek! puss

2007-09-13 @ 03:17:02
Postat av: Morbror Puh

Morbror tittar in och säger hej!!!

2007-09-13 @ 13:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0