moster jojo

Hej på er,
 i helgen hade vi besök av moster Jojo - jättemysigt, massor med goda middagar och umgänge. Erik var lite reserverad men mycket nyfiken och flörtig, precis som han brukar mot snygga tjejer. Och det dröjde inte länge förrän det var fullt ös. Han har lagt sig till med ett vårtjut som skulle göra självaste Ronja grön av avund. Han springer omkring och tjuter som en liten iller, allramest när han får vara naken en stund. Det är riktigt härligt.

Annars rullr allting på i rasande fart som vanligt, för det mesta är han en glad och busig kille och den senaste tiden har han varit på ovanligt gott humör. Nu har vi haft en svacka med sovrutiner, förmodligen en utvecklingskurva, för han får ingen ro i kroppen alls utan bara ligger och vänder och vrider sig och håller på att gräva sig igenom bröstkorgen på en med de små naglarna. Jättetrött och sur, precis som sina föräldrar. Men på morognen är det hopp ur sängen med ett AAH när han får syn på någon bil eller legobit som verkar spännande. Just i dagarna har det pusslats mycket och han börjar bli riktigt duktig på att sätta bitarna på plats och dessutom lärt sig var varje bit ska vara.

Här kommer några bilder:


image276
Erik snackar på.
Erik's talking away.


image277
Erik springer runt och myser i mormors stickade tröja.
Erik's running around enjoying himself in grandma's sweater.


image278
I lördags var vi ute och gick en lång runda i det fina vårvädret för att Erik skulle få sova, men det ville han inte alls. Envis som synden skulle han prompt sitta upp i vagnen i en och en halv timme. Så vi rastade honom lite i lekparken och sedan slocknade han snabbt. Här kittlar det väldigt skönt i magen när han åkte rutchkana med Josefin.
Saturday we went for long walk in the beautiful spring weather to get Erik to sleep, but he didn't want to at all. Obstinately he sat up in the carrier the whole time, refusing to lay down. After some time at the playground though he finally fell asleep. Here the little tummy tickles after riding the slides with Josefin.


image279
Sedan var det dags för gungorna.
Then it was time for the swings.


Ja, det var allt för denna gången. Ha det bra!
That was all for now. Take care!











Kommentarer
Postat av: kacka

jag får abstinens efter 3 dagar...saknar er! kram kram kram

2008-04-29 @ 22:38:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0