vattenpuss

Hej på er allihop,

hoppas att ni har det bra var ni än är.
Vi har haft en mysig söndag hemmavid även om det regnat och blåst hela dagen. Efter att ha gått omkring inomhus och tittat ut på rusket hela förmiddagen fick Erik regnställ och stövlar på sig för första gången, och efter eftermiddagsvilan under en rejäl promenad i skogen, tog han alla gården vattenpölar i besittning. Det var roligt att stampa med foten så att lersörjan stänkte upp på benet men bäst var det att sätta sig ner mitt i pölen och slå hårt med spaden.
Tyvärr hade jag inte sinnesnärvaro nog att hämta kameran men här kommer lite andra bilder. (Timmen är redan sen och jag orkar inte författa mer denna kväll!)


image268
Erik mitt i livet. Bättre än så här blir det inte för lillsparven just nu. Han t.o.m. somnar i vagnen med spaden i handen.
Erik at his best. This is as good as his life gets right now. He even falls asleep with his showel in his hand.


image269
En liten herre på väg på fest - Rasmus hade namngivningskalas förra lördagen.
A little gentleman on his way to a party - Rasmus was celebrated with a namegiving cermony.


image271
Och här är Rasmus själv i sin fina skjorta tillsammans med sin faster.
And here is Rasmus himself in his pretty shirt together with his aunt.


image273
Och här kommer ännu en i raden av alla badbilder på Erik, nu med punkarfrilla för att ni ska se hur långt hår han har fått!
And here's yet another in-the-tub-picture of Erik, with a little funky hairdo so that you get an idea of how long his hair is right now.


image274
Veckan avslutades med att vi var hemma hos Bernhard och Virve och träffade det senaste tillskottet av fina kompisar: Edith, 1 månad och 1 dag gammal hos mamma. En riktig liten goding som vi ser fram emot att få kela och leka med mycket mer framöver.
Our week ended with a visit at Bernhard and Virve's to meet our newest fine friend: Edtih, 1 month and a day in mom's arms. A true jewel, who we look forward to a lot of cuddling and playing with in the future.



image272
Hej och kram på er alla goda och glada! Hugs and good bye for now all sweet and happy people!




Kommentarer
Postat av: Helena

Vilken stilig liten kille på väg till kalas :-)! Han ser genast så mycket större ut när han är uppe och går! Hos oss är det prickigt värre men förhoppningsvis är det snart över för Max del, sen är det bara att vänta på att Moa också ska få det... Stor KRAM!

2008-04-15 @ 10:59:26
URL: http://pillanopuh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0