ett halvt kilo till och söta ord

Hej alla

I tisdags var vi på BVC igen och Karin har nu passerat 5 kilos gränsen, hon håller alltså jämnt takt med storebrors viktkurva i samma ålder. Maten räcker helt enkelt, och det känns ju bra.

Hon har börjat vara vaken lite längre pass och ligger gärna och tittar noggrant på träd, mönster eller den som vill och har tid att prata med henne. Ofta får man ett riktigt härligt leende under de här pratstunderna och hon börjar också småprata lite försiktigt tillbaka. Så uppfattar iaf en stolt mamma det.

Veckan har annars rullat på ganska lugnt, vi gick ut hårt i måndags med en heldag på Gröna Lund och sedan har vi mest softat och fixat lite här hemma. Fast även dessa dagar kan ju kännas fullmatade, med lekar som ska lekas, disk som ska diskas och blöjor som ska bytas. Jag börjar så smått fasa för den dag Fredrick ska börja jobba - 12 juli - och hur jag ska underhålla/sköta om dem båda här om dagarna. Om det är någon som har lust att komma hit och hålla mig sällskap så ska ni vara hjärtligt välkomna!

Erik är fortsatt pussglad i Karin men kärleksbetygelserna har också blandats ut med frustration den senaste tiden, Inte riktat direkt mot henne men bekräftelsebehovet är stort just nu och våra gränser testat dagarna i ända. Precis som det ska vara, även om det inte gör en mindre trött och lite ledsen för det. När man känner att man inte räcker till. Men som sagt, fina stunder blir det också. Häromkvällen när Fredrick läste saga för Erik och det handlade om vänner och kärlek, så frågade han E vem han tyckte om. "Elis", svarade han ganska snabbt och efter en liten stund: "Och Karin..." Båda föräldrarna fick tårar i ögonen då.


Okej, bilder med lite text, klockan är alldeles för mkt men lägger jag inte ut dem ikväll så går det ytterligare en vecka säkert...



Egentligen behövs väl ings kommentarer...  precis såhär ser våra dagar ut just nu.
If you need a comment - the daily life in our home right now.




Och en av anledningarna till varför det inte känns så farligt ändå:
And one of the reasons why we take it:



och den andra:
And the other one:



Utelek med snurran,
Erik has got a new toy.


Karin smilar upp sig i Eriks fina body.
Karin smiling in the shirt that Erik made.


Kompisbesök av Rasmus.
Visit by Rasmus.

På Gröna Lund åkte vi karuseller hela dagen, men det var lite svårt att få med på bild. Det här fastnade dock, pappa och Erik som Pettson och Findus.
At Gröna Lund Erik went on the carousels all day, but this is the picture I took. Daddy and Erik as Pettson and Findus, from our favourite books.







Erik äter mjukglass.
Erik eating ice cream.




Fastän man har sovit nästan hela dagen, så är man ändå slut när kvällen kommer.
A little tired at night time even if I slept all day.



Och så en bild från idag, solen sken och vi fick på oss den fina klänningen från Max och Moa. Sedan låg vi på en filt i gräset och tittade på solskuggor mellan löven. Härligt!
A picture from today. The sun was shining, we dressed up in the nice dress from Max and Moa. Then we spent the afternoon on a blanket watching the sun shine through green leafes. Great!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0